Christmas 22 Homeware Collection by Marks & Spencer

Crăciunul acesta, Marks & Spencer aduce atmosfera magică a sărbătorilor cu o colecție de accesorii și decorațiuni pentru casă. O serie de texturi, culori și imprimeuri care oferă o notă de eleganță și creează un aer de poveste specific acestui sezon.

Printre momentele de pregătire și agitație, clipele de relaxare nu ar trebui să lipsească din listă, iar pernele și pilotele din această colecție sunt definiția confortului și stilului datorită materialelor moi, precum lână, catifea și blană artificială, ale căror design cu broderii vesele și elegante oferă o notă cozy și jucăușă, care te îndeamnă la momente de odihnă și răsfăț.

Noua colecție conține și gama de lenjerie de pat de Crăciun, lenjerie realizată din bumbac pur, care beneficiază de tehnologia StayNew™ pentru o culoare intensă și proaspătă, oferind dormitorului un aspect impecabil. Astfel, camera va căpăta aceeași magie precum restul casei, cu modele variate, precum Polul Nord sau renii de Crăciun.  În plus, întreaga gamă este realizată din bumbac provenit din surse responsabile.

Noile piese din colecție sunt disponibile în magazine și pe www.marksandspencer.com/ro

Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.