Chef FOA îti dezvăluie ingredintele reușitei in bucătărie

Pentru Chef FOA, unul dintre cei mai carismatici și iubiți chefi din România, motto-urile oricărui bucătar de succes trebuie să fie “să ai curaj să greșești” și să te “joci, să te distrezi în bucătarie” pentru că atunci “când faci ceea ce îți place, iese ceva minunat”.

Relaxat și jovial, FOA invitat în cadrul podcastul “Urban Flex” moderat de Otravă, își consideră copilăria petrecută în cartierul Militari unde a fost nevoit să se descurce cu lipsa posibilitătilor financiare, sursa de dezvoltate a abilităților, motorul care l-au șlefuit și i-au ghidat personalitatea.


Deși la început bucătaria a fost doar o sursă de venit dar și de amuzament, pasiunea gătitului, combinării savorilor și a gusturilor l-au cucerit ușor și sigur pe FOA, făcându-l să își dorescă să devină “cel mai bun bucătar”. Unul dintre ingredintelele must-have ale unui bucătar de succes sunt viziunea dar și echipa pe care să o stimulezi să îți impărtășească visurile și cu ajutorul căreia să poți materializa orice proiect “trebuie sa delegi încredere si sunt beneficii de ambele părți”.

Foarte prezent pe rețele sociale chef FOA consideră Social Media ca pe un bun “canal de
comunicare, să îți duci mesajul la oameni”. In premieră, FOA a mărturisit că atunci când nu gătește îi place să lucreze cu lemnul și pielea.
Vara aceasta, Chef FOA combină gastronomia cu muzica, caravana sa culinară biifând toate festivalurile muzicale hot ale momentului!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.