Cele mai noi produse de styling pentru bărbați, de la Schwarzkopf

Tinerii au devenit din ce în ce mai preocupați de aspectul lor, motiv pentru care acordă multă atenție produselor de îngrijire dedicată lor. Având un stil de viață alert, tot mai mulți bărbați caută produse care să îi ajute să își aranjeze coafura ori barba dorită într-un mod autentic, exact ca la salon.

Pe piață există o varietate de produse dedicate bărbaților, atenți la aspectul lor. Dintre cele mai frecvente produse de păr, folosite de publicul masculin, se numărăr spray-urile pentru coafat, pudrele texturizante și cleiurile de păr.

Spray-ul pentru coafat este un pre-styler, o bază de pregătire a părului pentru a fi coafat. El oferă textură cu nivel mediu de fixare și reduce cantitatea de produs folosit ulterior pentru coafare. Cum se folosește corect acest produs? Se agită bine înainte de a fi folosit, se aplică pe părul uscat cu prosopul, se usucă cu ajutorul uscătorului de păr și se periază în sus pentru a crea efectul de păr voluminos.

Un astfel de produs dedicat bărbatului tânăr, activ și mereu în pas cu tendințele, este spray-ul got2b Roaring High BlowUp Bodyfier de la Schwarzkopf, lansat de curând în cadrul noii game de produse Got2b.

Pudra texturizantă, așa cum îi spune și numele, este un alt produs de styling dedicat bărbaților atenți la îngrijirea părului, care se transformă în cremă la frecarea în mâini și oferă podoabei capilare textură și flexibilitate în aranjare. Cum se folosește? Se pune o cantitate de pudră în mâini și se transformă în cremă. Se aplică, apoi, pe părul uscat pentru a-i da textură.

Pudra texturizantă got2b Roaring High Texturizing Powder to Cream de la Schwarzkopf este ideală pentru a oferi părului textură și aranjare perfectă.

Cleiul texturizant este ideal pentru stilul quiff voluminos, care aranjează toate șuvițele în sus și oferă un aspect mat și fixare părului, de la rădăcină până la vârfuri. Acesta se agită bine înainte de utilizare. Se pulverizează apoi pe părul uscat în reprize scurte și se aranjează cu mâinile astfel încât să se obțină un efect mat, de coafură sculptată.

Tot din gama de produse Schwarzkopf, cleiul de păr got2b Roaring High Sprayable Clay Constructor este recomandat publicului masculin care dorește să ofere părului un aspect mat și o fixare perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.