Cele mai îndrăgite vedete au sărbătorit, alături de copiii lor, deschiderea Bebe Supermarket din AFI Cotroceni

Cele mai îndrăgite vedete au sărbătorit sâmbătă deschiderea noului magazin cu produse pentru copii, Bebe Supermarket, din AFI Cotroceni. Nume cunoscute din showbiz au sosit în centrul comercial pentru a descoperi în premieră produsele destinate celor mici, expuse pe un spațiu de 1000 de metri pătrați, și pentru a asista la un spectacol de neuitat.

 Anca Serea, alături de băieții săi, David și Moise, Simona Pătruleasa, alături de fetița ei, Ingrid, Ela Crăciun și fiica ei, Alesia, Șerban Copoț, alături de soția lui, Ada, și de cei doi copii ai lor, Tedi și Alexandru, Alina Sorescu, Cornel Ilie, împreună cu soția lui, Eliza, și fetița lor, Zara Ecaterina, Giulia Anghelescu, alături de fetița ei, Antonia, Oana Roman, Andreea Runceanu (Amadeus) și băieții săi, Ianis și Igor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, împreună cu fetița lor, Petra Alexandra, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de micuța Victoria, au asistat la un spectacol susținut de copiii de la Atelierul de Voce Alina Sorescu și au urmărit numere uimitoare ale unui magician.

Micuții au putut apoi să își picteze fața sau brațele cu ajutorul unui specialist în face painting și să danseze alături de zâne și personaje de poveste.

 

Invitații au avut ocazia să viziteze magazinul spațios, întins pe 1000 de metri pătrați, și să aleagă pentru copiii lor hainuțe, jucării, produse de îngrijire și chiar mobilier pentru camera lor.

 

Bebe Supermarket mai este prezent în București prin locația din Militari, inaugurată în 2013. Noul magazin din AFI Cotroceni este dotat cu peste 30.000 de produse atât din domeniul alimentar şi drogherie, cât şi articole de îmbrăcăminte pentru copii de 0-7 ani.

 

Produsele pot fi comandate și online pe www.bebesuper.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.