Cel mai așteptat film pentru copii „Superpietonii Zurli” intra în cinematografe din 13 ianuarie

Gașca Zurli intră în cinematografe. Cele mai iubite personaje ale copiilor din Romănia își fac debutul în cinematografe, printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024 „Superpietonii Zurli”.

Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, sunt chemați de  către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Trecând prin aventuri neobișnuite și amuzante, care le testează prietenia dar le face să se și autodepășească, Gașca ZURLI descoperă în acest film de familie, ce însemnă puterea lui „împreună” și a educației prin joacă. Filmul „Superpietonii ZURLI”, o aventură fantastică pentru părinți și copii, ne face să redescoperim iubirea și curajul, valori principii care ne pot ghida în viață.

E acel film despre care copiii de astăzi vor spune “l-am văzut când eram mic” la fel cum spunem noi de Veronica și Maria Mirabela”.- Mirela Retegan.

Filmările celui mai așteptat film pentru copii au avut loc în Iași și București, iar echipa de filmarea a trecut prin numeroase peripeții, filmările fiind întrerupe deseori în locuri publice pentru că părinții și copii veneau să își îmbrățișeze personajele preferate.  Mirela Retegan, împreună cu cei mai frumoși, colorați, visători, năstrușnici prieteni, GAȘCA ZURLI, au avut alături la filmări mai multe vedete însoțite de copii: Mihai Morar, împreună cu Roua, mezina familiei, Amalia Enache alături de fiica sa, Alma, Ioana Chereji (Head of  Communication UNTOLD Universe), împreuna cu Luiza (Untoldina), precum şi Codin Maticiuc, alături de fiica sa cea mare, Smaranda.

Vizionară cum ne-a obișnuit, Mirela Retegan face echipă ca scenarist și regizor cu Cătalin Dascălu, managerul celei mai iubite vedete adolescente din România, Iuliana Beregoi.

„Este un film care vă aduce în cinematografe copiii părinții și bunicii pentru ca e un film pentru TOATǍ Lumea. De la lacrimi la hohote de râs de la momente în care o să dansam pe aramzamzam la scene în care Tura Vura ne ține cu sufletul la gurǎ, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria.” – Mirela Retegan.

Filmul „Superpietonii ZURLI” urmează să ruleze în cinematografe începând cu data de 13 ianuarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.