Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece

Multe femei calcă pragul clinicilor de înfrumusețare nu neapărat pentru a-și face vreo intervenție estetică, ci pentru a alege tratamente faciale, non-invazive.

Un procedeu pentru care optează multe femei, chiar în sezonul rece, este microdermabraziunea – o metodă extraordinară de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează celulele moarte. Mezoterapia este și ea preferată de majoritatea doamnelor. Această procedură presupune introducerea, prin injectare, a unui cocktail de substanțe – vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic, etc – stabilit de specialist în funcție de necesitatea pacientei. PRX T 33 și PRP se află și ele în topul preferințelor femeilor atunci când își doresc un ten impecabil, curat, hidratat. Toate aceste proceduri sunt recomandate de către specialiști pentru a fi făcute și în sezonul rece.

“Iarna poate fi făcut absolut orice tratament facial, injectare cu acid hialuronic, netezirea ridurilor cu toxină botulinică, PRX T 33, peeling, PRP, mezoterapie, microdermabraziune. Așadar, în sezonul rece se pot face absolut toate tratamentele. În principiu, de evitat sunt soarele, sauna, solarul”, spune Dr. Andrei Gregorian, managerul clinicii Gregorian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.