Ce mai citim? Primul volum din trilogia Familia Cahill si Luminile pierdute din St. Kilda – cele mai noi titluri de la Meteor Press

Dragilor, daca tot a inceput weekendul si vremea nu e tocmai prietenoasa, va propun sa strecurati in program neaparat si lectura. Nu stiu la voi cum e, dar eu in weekend evadez mai mult in alta lume prin intermediul cartilor. Cititul ma relaxeaza, iar la final de saptamana recunosc ca am mai mult timp pentru acest hobby.

Recomandarile mele se numara printre cele mai recente lansari de la editura Meteor Press. „Dacă ar fi știut”, de Lisa Jackson, face parte dintr-o trilogie, fiind o carte de suspans si volumul ” Luminile pierdute din St. Kilda„- o poveste de dragoste care rezistă timpului și războiului.

„Daca ar fi stiut…” de Lisa Jackson este o carte de suspans, fiind primul volum din trilogia Familia Cahill.

„Lisa Jackson este cel mai incitant nume nou din literatura de suspans romantic. „Daca ar fi stiut…” trebuie citita cu toate luminile aprinse” – BOOKCRAZY REVIEWS

Totul a început într-o noapte pe o porțiune întunecată de autostradă din nordul Californiei. Orbiți de farurile din față, șoferii a două vehicule părăsesc șoseaua, lăsând în urmă o femeie moartă și alta în comă. Când supraviețuitoarea se trezește, memoria i-a pierit și fața i-a fost reconstruită chirurgical. Membrii familiei îi spun că se numește Marla Cahill… dar toți îi sunt necunoscuți.

Aflată în convalescență în vila ei izolată din San Francisco, Marla așteaptă ceva care să-i declanșeze revenirea memoriei, totuși are sentimentul profund că ea nu este femeia despre care spune toată lumea. Ea mai știe, de asemenea, că se află în pericol. Și pe măsură ce teama îi crește, un ucigaș așteaptă momentul perfect pentru a lovi – momentul în care Marla își amintește!

Fiori reci de oroare i se furișară încet în sus pe șira spinării când își dădu seama că nu-și putea aminti nici măcar o singură clipă din anii ce însemnau viața ei. Era ca și cum ea n-ar fi existat niciodată.

„UN ROMAN CARE TE ȚINE CU SUFLETUL LA GURĂ O CAPODOPERĂ CE OPREȘTE INIMA, CU TOT ATÂTEA ÎNTORSĂTURI CÂT STRĂZILE DIN SAN FRANCISCO. NU-L RATAȚI! „– OLD BOOK BARN GAZETTE

Cartea o gasititi pe www.librarul.ro și www.meteorpress.ro .

„Luminile pierdute din St. Kilda. Speranța regăsirii” – ma atrage din start titlul. 🙂

Chipul tău mi-a fost alături în războiul din Franța. Tu m-ai susținut când, flămânzi și nedormiți de multe nopți, ne retrăgeam luptând spre coasta Normandiei.”

O poveste de dragoste minunată ce se întinde peste oceane și decenii. În 1927, când studentul Fred Lawson sosește pe St. Kilda pentru a întreprinde un studiu geologic, el nu știe că s-a alăturat ultimei comunități de pe insula aceea frumoasă și izolată care aparține Scoției; peste numai trei ani St. Kilda va fi evacuată, întrucât locuitorii erau aproape morți de foame. Dar amintirile acelei veri – și a lui Chrissie, insulara de care se îndrăgostește – nu-l vor părăsi niciodată. În 1940, capturat în spatele liniilor inamice în Franța, gândurile lui se întorc spre insula tinereții sale și a femeii pe care a iubit-o. Când Fred evadează și începe o călătorie disperată prin teritoriul ocupat de nemți, el este susținut de un singur gând: întoarcerea la Chrissie. Luminile pierdute de pe St. Kilda este portretul emoționant și plin de viață al unei insule sălbatice și a puterii extraordinare a speranței umane în fața beznei.

„O poveste de dragoste extraordinară, împletită cu melancolia amintirilor inocenței.”

THE TIMES

Așa este, ne îndrăgostim de imposibil, ne frângem inimile țintind spre un vis.”

Era cenușie, nu sepia ca fotografia bunicilor, un instantaneu neclar cu doi bărbaţi tineri care se ţineau cu braţele pe după umeri. Nu erau insulari, ci vizitatori. Stăteau pe o costișă, briza le răvășea părul, iar un câine gâfâia alert lângă unul dintre ei. M-am așezat și am privit cu atenţie, dorind să surprind absolut toate detaliile, fiindcă eram convinsă, simţeam în adâncul inimii, că unul dintre ei era tatăl…” (pag. 24)

Cartea poate fi comandată de pe www.librarul.ro // www.meteorpress.ro

Spor la citit si weekend fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.