Ce culori și tunsori se poartă în sezonul primăvară-vară 2018!

Când e vorba de păr, există variante și interpretări pentru orice culoare de păr, orice formă a feței și orice vârstă. Important e ca atunci când ne hotărâm să face schimbări radicale, să cerem ajutorul unui hair-stylist. ”Culoarea se alege în funție de pigmentul pielii, de culoarea ochilor, dar și de atitudine sau de profesie”, a subliniat Geta Marin, specialist hair-style & beauty academy.

Fiecare sezon are vedeta lui în materie de culoare a părului, iar trendul primăvară-vără 2018 nu face excepție. ”Culoarea sezonului primavară-vară din acest an este blondul, cel mai rece. Se numește ash blonde și cuprinde o paletă întreagă de tonuri de platină, variind de la alb, sau gri, până la albastru. La fel cum soarele apune, sparge orizontul și infuzează căldura, putem difuza linii cu culoare, pe lungimea părului, pentru obținerea unui aspect mai proaspăt și mai luminos”, explică hair-stylistul.

Alegerea culorii și a tonurilor nu se fac însă, la întâmplare. ”Culoarea se alege în funcție de pigmentul pielii, în primul rând, apoi de culoarea ochilor și, nu în ultimul rând, în funcție de atitudine și de profesie, care în opinia mea sunt la fel de importante în această alegere”, a subliniat specialistul Geta Marin hair-style & beauty academy.

Și în materie de coafuri există anumite linii care fac legea în acest an, dar și în acest caz, dacă e trendy nu înseamnă că poate fi aplicat oricui. Astfel, și în 2018 se păstrează tendința ultimilor ani, de promovare a femeii naturale, așa că una din cele mai agreate este așa-numita coafură ”messy” (în engleză, ”murdară”). ”Se poartă acele bucle foarte lejere, naturale, cu vârfurile aproape drepte, care dau o senzație de neglijență controlată. Tunsorile în trend sunt mediu spre lung, franjurate, de asemenea, iar bretonul revine din nou în topul preferințelor internaționale”, a afirmat Geta Marin.

Potrivit hair-stylist-ului, un accent important în acest an este dat de accesoriile de păr, mai ales când e vorba de coafuri de seară. Aceasta înseamnă că o pălărie, sau o bască foarte bine stilizate pot face diferența.

Nici capitolul îngrijire nu trebuie neglijat însă, așa că am întrebat stylist-ul ce produse de îngrijire și de styling ar trebui să aibă în casă orice femeie, în acest an. ”Este necesar să se folosească un produs de protecție termică, în primul rând pentru că se folosesc din ce în ce mai mult aparate gen placă sau ondulator. De asemenea, un fixativ și un luciu de păr pot da oricând podoabei capilare, un aspect fresh și îngrijit”, a mai spus Geta Marin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.