Ce a făcut Alexandra Ungureanu pentru a arăta impecabil fără machiaj la Asia Express

Alexandra Ungureanu se numără printre concurenții noului sezon al reality show-ului Asia Express. Artista a plecat deja spre filmările ce au loc în Turcia, Georgia și Rusia, însă pregătirile pentru noua experiență au început cu câteva săptămâni înainte.

Deoarece va filma, în cea mai mare parte a timpului, fără machiaj și în pantaloni scurți, vedeta a apelat la cele mai avasate tratamente profesionale pentru a avea un ten impecabil și o siluetă fermă, fără imperfecțiuni.

Astfel se face că, încă de la sfârșitul lunii martie, Alexandra Ungureanu a început un plan de tratamente neivazive la clinica Noblezza din București, unde a urmat două proceduri de ultimă generație, una pentru îmbunătățirea calității tenului și alta pentru remodelare corporală și eliminarea celulitei.

Carbon Peel pentru un ten fără imperfecțiuni

Mai întâi, pentru a fi sigură că obține un ten fără imperfecțiuni, ideal pentru a fi expus fără machiaj în fața camerelor de filmat, Alexandra Ungureanu a urmat 4 ședințe de tratament cu laser Carbon Peel. Acesta este unul din preferatele vedetelor de la Hollywood, întrucât reușește să tratateze imperfecțiunile și să ofere la final o piele ca nouă, netedă și strălucitoare.

„Carbon Peel este denumit și Hollywood Peel întrucât celebritățile de peste ocean îl urmează inclusiv înainte de a participa la evenimente importante. Mi-am dorit să fac un tratament neivaziv, dar care să fie cât de eficient posibil și acesta a fost cel mai indicat pentru mine. Se aplică o pastă de carbon care este mai apoi îndepărtată cu laser. În acest mod, se curăță și se închid porii, se elimină petele pigmentare și se obține acea strălucire naturală a pielii peste care, de multe ori, nu mai ai nevoie să aplic machiaj”, spune Alexandra Ungureanu.

Specialistul de la Noblezza explică în detaliu procedura. „Carbon Peel este un tratament avangardist pe bază de carbon ce are multiple efecte. Previne acneea, reduce porii dilatați și secreția de sebum, reduce hiperpigmentația, stimulează regenerarea naturală a țesuturilor și încetinește astfel procesul de îmbătrânire cutanată. S-a dovedit clinic faptul că, realizat periodic, reduce chiar și necesitatea folosirii produselor cosmetice antiaging. Carbon Peel se realizează cu ajutorul tehnologiei Spectra XT pe care o găsim la clinica Noblezza”, declară Andreea Suciu, specialist în estetică facială și corporală la clinica Noblezza.

Cel mai apreciat tratament anticelulită

Pentru a obține o siluetă fermă, fără celulită, artista a apelat la cel mai apreciat tratament de pe piață, denumit VelaShape III. Acesta este considerat tratamentul numărul 1 în lume care reduce celulita și tratează laxitatea pielii.

„Este tratamentul corporal pe care eu il agreez foarte tare. E un tratament complex care este și eficient și mă și relaxează. Slăbește localizat, tratează celulita, remodelează și dă fermitate pielii corpului”, spune artista. 

„VelaShape III este un tratament non-invaziv și fără timp de recuperare care remodelează corpul și tratează celulita și previne apariția ei. Oferă rezultate fără precedent întrucât combină 4 tratamente simultan: radiofrecvența bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul cu role mecanice. Rezultatele se obțin cu un număr mai mic de ședințe față de alte tratamente”, explică Diana Sebe, specialist în estetică corporală la clinica Noblezza.

O ședință de tratament Carbon Peel costă 700 de lei, iar una de VelaShape III, în funcție de zona de aplicare, de la 350 de lei. Ambele proceduri pot fi urmate la clinica Noblezza (www.noblezza.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.