Cătălin Botezatu, show de modă la Paris. Loredana, recital emoționant în deschidere!

Cătălin Botezatu a prezentat noua sa colecție Haute Couture printr-un show de modă ce a avut loc în cadrul evenimentului Romanian Designers, parte a Paris Fashion Week.

Modele internaționale, din peste zece țări, au defilat pentru designerul român, prezentând viziunea lui în materie de eleganță feminină.

Printre cei peste 200 de invitați, care au urmărit show-ul de la Ritz Paris, s-au aflat designerul Jitrois, președintele Haute Couture Francais, diplomați, reprezentanții Balmain London, bloggeri, vloggeri, presă internațională, buyeri și reprezentanți ai industriei de modă. Coafurile extravagante ale modelelor au fost realizate de renumitul haistylist Laurent Tourette.

Prezentarea a fost precedată de un recital excepțional oferit de Loredana Groza. Artista a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, printre care memorabilul “Bună seara, iubite!”, un moment special la care i s-a alăturat și Cătălin Botezatu.

Invitații internaționali au avut astfel ocazia să descopere atât creațiile vestimentare autohtone, cât și repertoriul muzical cu care au crescut generații întregi de iubitori ai muzicii.

Cătălin Botezatu a fost aplaudat la scenă deschisă la finalul show-ului de modă, iar creațiile sale au fost ulterior expuse în cadrul târgului anual, vizitat de reprezentanți ai industriei fashion de pretutindeni.

Designerul român a fost prezent la fiecare ediție a evenimentului Romanian Designers, ce este desfășurat în cadrul celui mai important eveniment expozițional internațional din domeniul modei, Paris Fashion Week.

Evenimentul este organizat în locații premium din inima capitalei franceze, precum emblematicul Hotel Ritz Paris. La acest hotel au fost cazate, în aceeași perioadă, și nume celebre precum Beyonce, Lady Gaga, Maluma sau Anne Wintour.

Târgul este unul din cele patru mari evenimente expoziționale internaționale în domeniul designului vestimentar, marochinăriei și accesoriilor, alături de Fashion Week in London, Fashion Week in Milan şi New York Fashion Week, fiind un reper pentru tendinţele din showroom-urile internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.