Care sunt Ambasadorii Global Revlon si ce presupune campania Live Boldly

Revlon a lansat la New York noua campanie Live Boldly (traieste cu curaj), prezentand 4 noi Ambasadori Globali, care se alatura actritei Gal Gadot. Ashley Graham, Adwoa Aboah, Imaan Hammam si Raquel Zimmermann au fost alese sa reprezinte noua platforma de campanie Revlon deoarece ei reprezinta foarte bine ceea ce inseamna Live Boldly (Sa traiesti cu curaj).

Ca top model si avocat, Graham si-a folosit celebritatea si vocea pentru a incerca sa schimbe conventiile si sa fie o inspiratie pentru femeile de pretutindeni. Optimismul ei, compasiunea au schimbat perspectiva industriei largind definitia frumusetii.

“Sunt deosebit de incantata sa fac parte din aceasta campanie impreuna cu femei de diferite tipuri si rase, varste si dimensiuni, pentru a ajuta aceasta platforma sa continue sa faca schimbari pozitive”, spune Graham. “Sa traiesti cu curaj” este mantra vietii mele. In fiecare zi cand ma uit in oglinda imi spun: sunt curajoasa, sunt stralucitoare, sunt frumoasa, si, impreuna cu Revlon, putem inspira toate femeile sa faca la fel”.

Aboah, Hammam si Zimmermann sunt fiecare modele in felul lor si exemplifica multe caracteristici cheie a ceea ce inseamna “sa traiesti curajos”. Aboah a fost recent numita Modelul Anului de catre Consiliul De Moda Britanic (British Fashion Council) si, in 2015, a infiintat Gurls Talk, o comunitate online menita sa ofere fetelor o platforma pe care sa isi impartaseasca povestile, facandu-le cunoscute unei comunitati mai mari. Ca top model din zona Africa – Arabia, Hammam a ocupat de nenumarate ori prima pagina a revistelor si este chemata pe podiumurile de prezentare din intreaga lume. Model nascut in Brazilia obisnuita cu revistele si podiumurile de prezentare dar si activista ecologista, Zimmermann a fost descoperita de o agentie de scouting la 14 ani si a fost introdusa de revista Vogue Paris in clasamentul “30 modele ale anilor 2000”.

Citeste si: Beautynews! COACH lanseaza in februarie 2018 parfumul Coach Floral!

“Revlon ne ofera o platforma care ne permite sa fim accesibile unor tipuri de femei foarte diferite” spune Aboah. “Pentru mine, “sa traiesti curajos” inseamna sa fii modesta , sa nu te limitezi, sa fii vulnerabila, puternica, autentica si tu insati”.

Platforma multimedia Revlon Live Boldly intermediaza o interactiune sociala, digitala dar si in persoana pentru a angrena, sustine si incuraja femeile prin interactiune in comunitate, experiente si conversatii inspirationale.

Live Boldly s-a lansat pe toate platformele media. Pentru informatii suplimentare despre Revlon si pentru a vedea imagini din culise si alte informatii legate de Campania Revlon Live Boldly, vizitati www.Revlon.com , #liveboldly si urmariti @Revlon pe Facebook, Twitter, Instagram, YouTube si RevlonSnaps pe SnapChat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.