Brandul de bijuterii Malvensky susține excelența în tenisul românesc și semnează trofeul Luceafărul

Partener oficial al turneului de anvergură WTA 125 – BCR Iași Open, brandul de bijuterii Malvensky, condus de Malvina Cservenschi, devine prima companie de bijuterii românească ce creează trofeele învingătorilor, premiind într-un mod autentic performanța la cel mai înalt nivel.

Trofeul Luceafărul a fost dezvăluit oficial la Primăria Iași în prezența primarului Mihai Chirică și a designerului Casei de Bijuterii Malvensky, Malvina Cservenschi.

Două dintre cele 6 trofee realizate rămân acasă, în Romania, la Ana Bogdan, câștigătoare la simplu, și la Andreea Rosca, câștigatoare la dublu, care a jucat alături de ucrainianca Darya Astakhova.

„Pentru turneul de la Iași, am tradus unul dintre cele mai cunoscute motive tradiționale românești, un simbol suprem de iubire și lumină, într-un trofeu care unește valorile Malvensky cu esența sportului alb: determinare, viziune, disciplină, imaginație, curaj, inovație.

Trofeul este suflat cu aur și pus în evidență pe o bază de marmură de Rușchița. Trofeul pe care l-am creat special pentru această competiție este inspirat din poemul Luceafărul, scris de Mihai Eminescu chiar la Iași, o poezie de referință alcătuita din 98 de strofe și care a avut nevoie de 10 ani pentru a fi finalizată.  Această energie, forța și dorința poetului de a traduce divinitatea și umanitatea deopotrivă într-o operă unică a lăsat în urmă o idee nemuritoare: devenim cea mai bună versiune a noastră atunci când visăm și acționăm, fără oprire și cu dăruire, în numele dorințelor noastre cele mai arzătoare.

Îmi doresc ca acest trofeu să fie mereu, pentru câștigătorul său, un reminder al puterii umane de a-și depăși limitele prin disciplină și încredere în sine.”, declară Malvina Cservenschi, CEO & Founder Malvensky.

Fiecare creație Malvensky își propune să te aducă mai aproape de ceea ce este cu adevărat prețios: valorile și spiritul autentic al poporului român. Onorând tradiții prin bijuterii pline de semnificație și putere, celebrăm frumusețea și armonia la nivel de excelență și inovație.

Înființată în 2012, compania are astăzi 19 angajați și deține un shop online, www.malvensky.com, cât și Casa de Bijuterii situată în Bulevardul Lascăr Catargiu 46, unde își așteaptă clienții pentru o experiență absolută, într-o călătorie a tradițiilor declinate în creații din aur, diamante și pietre prețioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.