Beautynews Yves Rocher! Noua gama Hydra Vegetal pentru ingrijirea tenului

Primavara parca avem mai multe motive de bucurie, zambim mai des si starea de bine este la cote inalte. Nu intamplator luna martie este luna ingrijirii tenului la Yves Rocher, care vine cu vesti minunante legate de hidratarea pielii.  Noua gamă HYDRA VÉGÉTAL are texturi noi, mai eficiente și mai senzoriale, datorită extractului exclusiv din planta Edulis.

Tenul tău este deshidratat sau uscat?

Tenul uscat este un tip de ten, în timp ce tenul deshidratat este o stare a acestuia. Tenul deshidratat este lipsit de apă, pe când tenul uscat este lipsit de sebum. Avem același tip de ten toată viața. Fie că acesta este uscat, mixt, normal sau gras, tenul poate fi deshidratat de agresiunile mediului înconjurător. Este o stare tranzitorie.

ȘTIAI CĂ …?

Pielea pierde apă continuu prin evaporare: aceasta este ceea ce se numește pierderea apei transepidermale (5mg/m² la fiecare oră). De asemenea, pielea pierde apă prin transpirație (în cazul unui efort fizic sau atunci când simți emoții puternice, de exemplu, pentru a regla temperatura corpului).

Stocarea apei în epidermă

Pielea are capacitatea naturală de a reține apă datorită unor substanțe ce se regăsesc în mod natural în celulele sale, precum aminoacizi, uree, zaharuri și acid hialuronic.

Blocarea apei în mod durabil prin limitarea evaporării sale

Bariera cutanată joacă un rol esențial în protejarea tenului de agresiunile mediului înconjurător. Cimentul intercelular și bariera hidrolipidică ajută la reținerea apei la suprafața pielii.

Eliberarea apei prin difuzia sa din derm în epiderm

Apa este stocată în derm, un veritabil rezervor. Apoi, aceasta se deplasează către epiderm pentru a ajunge la stratul cornos. Întreruperea mecanismului de hidratare a pielii format pe aceste 3 nivele, conduce la deshidratarea tenului, provocând senzații de disconfort.

Apa nu hidratează tenul, DAR APA DIN CELULELE PLANTEI EDULIS, DA!

ȘTIAI CĂ …?

Dacă îți umezești pielea cu apă, nu înseamnă că o hidratezi. În absența unui contact prelungit sau de sigilare, apa rămâne la suprafață, fără să pătrundă în piele

Edulis este o plantă suculentă ce crește la malul mării. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante.

Apa din celulele plantei Edulis, activul vegetal integrat în formulele noii game HYDRA VÉGÉTAL și brevetat de Marca Yves Rocher in Franța, permite stocarea apei în straturile pielii, blocarea în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore !

Noua gamă HYDRA VÉGÉTAL pentru hidratarea continuă a tenului este destinată în special îngrijirii tenului tânăr, la prețuri accesibile. În luna martie, descoperă în magazinele Yves Rocher și pe site-ul www.yves-rocher.ro noile formule ale gamei:

Crema pentru hidratare intensa 48 de ore. Hidratare continuă 48 de ore*

*Studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi.

Gel crema pentru hidratare intensa 48 de ore. Hidratare continuă 48 de ore*

*Studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi.

Lapte demachiant hidratant. Demachiază și împrospătează tenul.

Gel de curatare pentru prospetime. Curăță și împrospătează tenul.

Gel exfoliant hidratant. Exfoliază și împrospătează tenul.

Gel hidratant anti-oboseala pentru zona ochilor. Hidratează și iluminează zona ochilor.

Începând cu luna aprilie, gama HYDRA VÉGÉTAL va fi completată cu Loțiunea tonică hidratantă.

Din luna iunie,  vei regăsi și Serul lichid ultra-hidratant, un produs de îngrijire inovator, ce oferă beneficiul hidratării intense asociat cu o textură super senzorială.

Apa micelară demachiantă 2 în 1 va fi lansată ulterior, pentru a completa ritualul de îngrijire HYDRA VÉGÉTAL.

Poți exprima sute de emoții, însă tenul tău este unic! Respectă-l, hidratează-l cu noua gamă HYDRA VÉGÉTAL și nu uita că un ten hidratat = un ten fericit!

Un răspuns la Beautynews Yves Rocher! Noua gama Hydra Vegetal pentru ingrijirea tenului

  1. Mirela vero spune:

    Nu am folosit dar asi folosi!!Am inteles caliate foarte buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.