Beautynews! URBAN JUNGLE, noile fiole BABOR pentru un ten perfect

Top Line a lansat în România noua colecție BABOR URBAN JUNGLE, ce conține șase seturi de fiole cu ser concentrat, fiecare țintind câte un efect estetic pozitiv asupra tenului.

Seturile includ câte șapte fiole care, aplicate fiecare zilnic, vor acoperi o săptămână de cură intensivă, cu efecte rapide și spectaculoase, tenul fiind astfel protejat inclusiv de factorii externi nocivi ai stilului de viață urban.

Noile fiole BABOR – HYDRA, GLOW, CHILL, ENERGY, REPAIR, LIFTING sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele și clinicile partenere Top Line din țară.

BABOR HYDRA

5x Hydra Plus

2x Perfect Glow

Dezvăluie strălucirea individuală și tinerească mulțumită acidului hialuronic și a polizaharidelor.

BABOR GLOW

3x Multi Vitamin

3x Perfect Glow

1x Glow Leo Ampulle

Un tratament intensiv cu fiole care furnizeaza tenului un complex de vitamine din vitamina A, E, Provitamina B5 și biotină.

BABOR CHILL

7x Hanf Ampulle

Uleiul de cânepă, aloe vera, cactus și pantenol lasă pielea să se simtă revigorată și relaxată. Modul perfect de a promova întinerirea peste noapte sau de a ți revigora pielea dimineața.

BABOR ENERGY

4x Algae Vitalizer

3x Beauty Rescue

Susține tenul cu extracte de alge plancton care vitalizează funcțiile pielii. Această fiolă întărește apărarea naturală a pielii, crește rezervele de umiditate și ii uniformizează nuanța.

BABOR LIFTING

4x 3D Firming

3x Lift Express

Un complex activ de siliciu organic, extracte de mac galben, alge micro roșii și peptide ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Trăsăturile faciale par ridicate și cu aspect mai tineresc.

BABOR REPAIR

4x Beauty Rescue

3x Active Night

Tratament intensiv cu fiole cu efect regenerant, ingredient marin activ Epocyl, extract de scoarță Salix nigra și extracte de alge și trufe, întărește apărarea naturală a pielii, creează rezerve de umiditate, susține procesul de regenerare peste noapte și combate semnele îmbătrânirii pielii.

Un răspuns la Beautynews! URBAN JUNGLE, noile fiole BABOR pentru un ten perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.