Beautynews! Fa Pure Paradise, prima gamă Fa cu 93% ingrediente de origine naturală si cu ambalaj reciclabil

Îți dorești o experiență senzorială exotică pentru pielea ta și în același timp să te asiguri că produsele folosite sunt blânde și sigure pentru organism, dar și pentru mediul înconjurător?

Fa te surprinde în această vară cu o ediție limitată gata să creeze o explozie de esențe naturale, fără niciun compromis în ceea ce privește sănătatea pielii și grija față de mediu. Fa Pure Paradise, noua gamă de geluri de duș cu esențe exotice, conține ingrediente biodegradabile, ambalajul produselor fiind 100% reciclabil (cu excepția capacului).

Descoperă cele 3 geluri de duș Fa Pure Paradise menite să lase pielea fină și catifelată, mirosind a vacanță și fructe exotice. Gelul de duș cu fructe de cactus și aroma de bambus, gelul de duș cu aromă de papaya și kiwi și gelul de duș cu aromă de paciuli și flori de portocal au la bază o formulă vegană cu 93%* ingrediente de origine naturală, pentru o piele proaspătă și parfumată. În plus, formula Fa Pure Paradise lasă pielea hidratată, prevenind uscarea ei.

Prezentare generală a gamei Fa Pure Paradise:

Gel de duș cu aromă de fructe de cactus și bambus, 250 ml

Lasă pielea fină și catifelată, prevenind uscarea ei. Conține 93%* ingrediente de origine naturală, având la bază o formulă vegană, testată dermatologic

Gel de duș cu aromă de papaya și kiwi, 250 ml

Lasă pielea fină și catifelată, prevenind uscarea ei. Conține 93%* ingrediente de origine naturală, având la bază o formulă vegană, testată dermatologic

Gel de duș cu aromă de paciuli si flori de portocală, 250 ml

Lasă pielea fină și catifelată, prevenind uscarea ei. Conține 93%* ingrediente de origine naturală, având la bază o formulă vegană, testată dermatologic.

*incluzând apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.