Beauty news Yves Rocher! Pur Bleuet, rasfat pentru ochi

Gama Pur Bleuet de la Yves Rocher s-a innoit in aceasta toamna cu doua produse destinate ingrijirii zonei sensibile din jurul ochilor. Asa ca pe langa cele doua demachiante, arsenalul de beauty pe baza de albastrele bio contine o crema, dar si o apa florala.

Schimbare de anotimp, poluare, demachiere incompletă, stres sau oboseală, pielea din jurul ochilor este o zonă deosebit de sensibilă pe care o uităm adesea atunci când merită atenția noastră deplină.

Pungile de sub ochi te deranjează și nu știi ce să folosești pentru a le atenua? Poți aplica noua Cremă pentru conturul ochilor Pur Bleuet, pentru a hidrata și reîmprospăta zona ochilor, datorită combinației dintre aplicatorul său roll-on răcoritor și a formulei sale fără parfum, perfectă pentru ochii sensibili.

După o noapte lungă, pulverizează noua Apă florală de Albăstrele Bio, cu efect calmant, pe o dischetă din bumbac. Tapotează ușor pleoapele și pungile de sub ochi, pentru a le reîmprospăta și a le trezi.

Beauty tips: Aplică două dischete din bumbac îmbibate în loțiune, pe ochii închiși și lasă-le să acționeze timp de câteva minute. Pentru un super efect reconfortant, păstreaza produsul la frigider.

#PurBleuet #Vegan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.