AVON lansează Eve Privé, primul parfum care se contopește cu pielea și creează o aromă unică

Fă cunoștință cu parfumul tău personalizat, complet unic! AVON, cel mai bine vândut brand de parfumuri din lume[1], lansează primul parfum personalizat: Eve Privé. Este prima aromă AVON care se îmbină cu pielea pentru a crea propriul tău parfum irepetabil.

Primul parfum care se adaptează nevoilor tale și te reprezintă în totalitate

Eve Privé duce efectele chimiei pielii tale cu un pas mai departe, creând un parfum doar pentru tine. Tehnologia care stă la baza inovației este molecula de mosc alb SORBETTOLIDE®, care în contact cu PH-ul fiecăruia, se modifică și dezvăluie o aromă unică, personalizată.

Mai mult decât atât, datorită acestei particularități, aroma persistă un timp mai îndelungat, oferindu-ți sentimentul că te învăluie în parfumul creat chiar de tine.

Eve Privé se remarcă printr-un acord crocant de mere roșii, combinat cu petale de iasomie și mosc alb – ingredientul vedetă  care se contopește cu pielea pentru a crea parfumul complet personalizat.

Delicatețea parfumului este completată de ambalajul feminin, sub formă de bijuterie, care îl transformă într-o variantă de cadou ideal pentru persoanele dragi.

 Gama de parfum Eve Privé cuprinde:

  • Apă de parfum, 50 ml, 75 lei
  • Loțiune de corp, 150 ml
  • Mini-apă de parfum, 10 ml

Produsele pot fi comandate și online, pe www.avon.ro.

 Despre AVON

AVON este prezent de peste 24 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

[1] Conform volumului de vânzare din 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.