Artistele din trupa Amadeus, transformate în dive ale anilor ’40

Artistele din trupa Amadeus au lansat zilele trecute o nouă piesă și un nou videoclip. Este vorba de „Perfect”, varianta proprie a celebrului hit lansat la nivel internațional de Ed Sheeran pe care au îmbinat-o cu una dintre cele mai frumoase teme clasice, Canonul în Re major de Pachelbel.

 În videoclipul piesei, artistele interpretează rolul a patru surori, rolul mamei lor fiind interpretat de celebra solistă Stela Enache.

 “La fel ca și în viața reală, suntem patru tinere care provin din familii în care cultura și arta au fost mereu la loc de cinste. Am crescut iubind cărțile și muzica si apreciind valori care acum sunt pe cale de dispariție. Regizorul Dodo Mesaros a ținut cont de toate aceste detalii importante și a venit cu această poveste de iubire impresionantă, care poate fi a mea, a ta, a oricui”, declară Andreea Runceanu.

 Cele patru artiste din trupa Amadeus au adoptat un look în stilul anilor ’40.

 „A fost o perioadă în istorie în care feminitatea a căpătat o strălucire aparte, plină de distincție și de delicatețe, cu un stil ce îmbracă o femeie puternică, cu mintea deschisă spre cunoaștere, dar, în același timp, caldă și foarte feminină. Noi ne identificăm foarte bine cu acest tip de personaj, iar pe doamna Stela Enache nu am ales-o întâmplător pentru acest rol, fiind una dintre cele mai frumoase și mai distinse femei de succes din România.

Pentru a construi acest look al anilor 40, ne-a ajutat o extraordinară echipă de specialiști: Alexandra Grama, Cristina Grama, Iana Costache și echipa Fason Salon, precum și Mirela Vescan, Ioana Cristea și Malvina Isfan, care ne-au realizat machiajul. Scena în care apărem la cină, alături de doamna Stela Enache, într-un cadru atât de elegant, este una din preferatele noastre. Vrem să îi mulțumim lui Chef Joseph Hadad pentru sprijinul acordat în construirea acestei scene, designerului floral Raluca Roma, pentru frumoasele aranjamente florale, precum și Seroussi Romania pentru suportul stilistic acordat”, declară Patricia Cimpoiașu.

 

Piesa Perfect, al cărei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiază de un videoclip emoționant construit în jurul unei povești de dragoste ce depășește orice obstacol, chiar și pe cel al morții.

 Pentru a exemplifica acest mesaj, cele patru artiste din Amadeus au inclus în videoclip un invitat cu totul special. Este vorba de Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii ușoare românești, a cărei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rând, un etalon al eleganței și al discreției pentru publicul român.

Noua piesă Amadeus a fost lansată, ca și precedentele, la nivel internațional, fiind disponibilă atât pe YouTube, cât și pe alte platformele muzicale, pentru fanii de pretutindeni ai trupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.