Andreea Raicu și Florin Cujbă lansează Body Balance, un program de fitness și nutriție

Andreea Raicu anunță lansarea programului de fitness și nutriție Body Balance, creat în colaborare cu Florin Cujbă, antrenorul său personal. Body Balance se adresează femeilor care, la fel ca Andreea, vor să facă mișcare în fiecare zi, chiar și atunci când nu reușesc să ajungă la sală.

Misiunea Body Balance este ca, prin intermediul celor 14 antrenamente (10 antrenamente de tip circuit sau destinate diferitelor grupe de mușchi și 4 antrenamente cu exerciții pentru coloană), să te ajute să arzi calorii, să-ți repornești metabolismul încetinit din cauza sedentarismului și să-ți redobândești forma fizică, tonusul muscular și pofta de viață care au avut de suferit în perioada prelungită de stat în casă.

Pentru că multe persoane m-au întrebat ce mănânc și ce sport fac pentru a arăta așa la 40+, m-am gândit că e momentul să vă arăt. Ce-mi place la acest program este că te ajută să te tonifici fără sa fie nevoie să depui efort excesiv. În plus, i-am adăugat exerciții care targetează direct durerile de spate pentru că eu m-am confruntat des cu ele și de multe ori m-au împiedicat să mă antrenez. Și nu concep să nu fac sport! Mă simt minunat după. – Andreea Raicu 

Exercițiile din program sunt cele pe care Andreea le face regulat sub îndrumarea antrenorului său, Florin Cujbă, și acoperă toate nevoile musculaturii, oferind o soluție completă pentru orice femeie în căutarea redobândirii formei fizice optime.

Body Balance este un program de mișcare menit să te scape de durerile de coaloană survenite de pe urma sedentarismului, dar și să te ajute să-ți accelerezi metabolismul și să-ți tonifici musculatura. La solicitarea multor persoane din mediul online, am considerat că a venit momentul să împărtășim ce se întâmplă „în spatele porților închise”: și anume cum se antrenează Andreea și ce face mai exact pentru a se menține în formă. Acest program este un start perfect către un stil de viață activ pentru toți cei care vor binevoi să îl parcurgă.” – Florin Cujbă 

Fiecare sesiune are aproximativ 15-20 de minute și pentru a face exercițiile vei avea nevoie de o saltea și două gantere (le poți înlocui cu două sticle de apă). La achiziționarea programului, primești și o propunere de meniu pentru 14 zile creat de Andreea.

Pentru achiziționarea programului complet, intră pe shop.andreearaicu.ro

2 răspunsuri la Andreea Raicu și Florin Cujbă lansează Body Balance, un program de fitness și nutriție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.