Andreea Marin și Top Line ajută șapte femei să descopere gratuit beneficiile frumuseții profesionale

Andreea Marin și Top Line România își unesc din nou forțele pentru a ajuta șapte doamne și domnișoare să capete mai multă încredere în sine printr-o schimbare în bine – minte, trup, suflet. Mai exact, vor avea ocazia să își remodeleze silueta și să aibă un ten întinerit urmând gratuit, timp de trei luni,  tratamente corporale și faciale profesionale în saloanele partenere Top Line din orașul lor.

 Andreea Marin a anunțat noua campanie și a dat startul înscrierilor printr-o transmisie live pe pagina ei de Facebook, direct din intimitatea căminului său, locul unde, la finalul cantonamentului frumuseții, se va întâlni, de altfel, cu cele șapte câștigătoare pentru a realiza împreună o ședință foto profesională ce va pune în valoare rezultatele estetice obținute în lunile precedente.

 În urma înscrierilor efectuate prin email la adresa nuexistanusepoate@topline.ro, vor fi selectate șapte câștigătoare, din șase orașe (două din București și câte una din Timișoara, Deva, Iași, Bacău și Ploiești).

 Acestea vor avea ocazia să urmeze tratamente corporale și faciale profesionale, testate și de vedetă, recomandate de medicii și specialiștii în cosmetică ai saloanelor partenere Top Line din acele orașe: Silhouette Unirii (București), Beauty Shot (București), Elysees Make Up Studio (Timișoara), Attitude by Cosmetics Style (Deva), Floarea de Colț (Bacău), Gioconda Medical Spa (Iași), Salon Bluette (Ploiești). Scopul este ca, la finalul cantonamentului frumuseții, câștigătoarele să obțină o siluetă suplă, să scape de aspectele inestetice ale pielii, să aibă un ten mai tânăr și mai sănătos și, mai presus de toate, o stare de bine și de mai mare încredere în forțele proprii mulțumită acestor transformări la nivel estetic.

 „Avem o echipă bine pregatită de specialiști în toate zonele țării, Top Line România și saloanele de frumusețe partenere își deschid porțile pentru mișcarea ‚Nu există nu se poate’ în următoarele 3 luni, în care oricare dintre voi are șansa de a intra, pentru o schimbare în bine, minte, trup și suflet. Veți învăța drumul înapoi către echilibru, armonie, frumusețe și sănătate, în cazul în care simțiți că ați pierdut busola și nu vă mai simțiți bine în propria piele. După 3 luni în programul nostru de înfrumusețare și reechilibrare, cele 7 norocoase, printre care vă puteti număra, vor ști că sunt din nou pe drumul cel bun, vor vedea și în oglindă, și în ochii celor din jurul lor, dar vor simți și în interiorul lor schimbarea în bine. Ne vom întâlni apoi chiar aici, la mine acasă, vom avea un weekend de neuitat, dedicat frumuseții, veți fi protagonistele unei ședințe foto profesionale, vă invit să luăm masa în grădina mea și apoi ieșim ca fetele în oraș, să sărbătorim schimbarea în bine, să vedem un spectacol bun, iar suprizele, vă promit, se vor ține lanț pe parcursul a 3 luni de zile și la finalul lor. Știți că sunt om de cuvânt!”, a declarat Andreea Marin. 

„Am demarat această campanie împreună cu Andreea Marin pentru a sublinia încă o odată cât de la îndemână pentru oricine este își îmbunătățească aspectul estetic dacă apelăm la specialiști cu experiență în industria de frumusețe din România. Oricine are acces la aceste servicii. Nu trebuie să fii vedetă, nici să ai mulți bani ori mult timp liber. Există soluții pentru absolut oricine și pentru orice buzunar, doar să îndrăznim să apelăm la specialiștii din clinici și saloane de înfrumusețare, pregătiți pentru a oferi soluția adecvată pentru orice nevoie de ordin estetic. Este important să te simți frumoasă, să apreciezi ceea ce vezi în oglindă și atunci vei observa că viața ta se va schimba în mai bine! Vei avea atât de multă energie și încredere în tine încât vei fi gata să faci tot ceea ce ți-ai propus. Mai mult, nu trebuie să te încadrezi in standarde rigide de frumusete sau să te compari cu alții. Ești unică așa cum ești, iar specialiștii noștri te vor ajuta să obții cea mai bună variantă a ta în foarte scurt timp prin tratamente non-invazive. Și asta deoarece noi, Top Line,  protejăm și potențăm întotdeauna frumusețea naturală”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

 În cadrul campaniei “Nu există nu se poate”, desfășurată anul trecut, cele șase câștigătoare de atunci s-au transformat fizic uimitor, slăbind până la 25 de centimetri în talie și 7 kilograme în greutate, și obținând o piele cu mai puține riduri, vizibil întinerită, după ce au urmat o serie de tratamente profesionale în saloanele partenere Top Line din București, Timișoara, Oradea, Deva, Bacău și Pitești. În luna septembrie acestea au avut ocazia să o întâlnească pe Andreea Marin, să aibă parte o schimbare stilistică impresionantă iar, împreună cu vedeta, să vizioneze o piesă de teatru, să ia cina împreună și să realizeze o ședință foto memorabilă.

 

Rezultatele spetaculoase de anul trecut au fost obținute mulțumită tehnologiilor eficiente distribuite de Top Line: LPG Alliance, LPG Mobilift, GUINOT Hydradermie, GUINOT TechniSpa, Dermia și ULTRATONE Dreamshaper.

 Înscrierile pentru campania „Nu există nu se poate 2018” au loc până în data de 1 martie, câștigătoarele urmând a fi anunțate de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook în data de 8 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.