Andreea Marin continua campania “Ajuta-ne sa ajutam!”

Iarna trecuta, Andreea Marin a dat startul campaniei “Ajuta-ne sa ajutam!” , prin care medicul medicul Dragos Zamfirescu si echipa lui se angajau sa salveze vieti, operand gratuit pacientii aflati in dificultate. La mai putin de un an, bilantul este unul emotionant: 99 de interventii chirurgicale facute pro-bono.

Andreea Marin a organizat, zilele trecute, un eveniment, la care au fost prezenti medicii voluntari, dar si pacientii care au beneficiat de acte medicale gratuite. „Ne-am propus ca pana in decembrie sa atingem numarul 100, dar iata ca scopul va fi atins mult mai devreme, numai in cele doua zile anterioare, 5 interventii dificile au avut loc datorita echipei medicale a Asociatiei Zetta. Totul este posibil datorita voluntarilor din echipa medicala, dar si fiecarui om care a decis sa doneze, trimitand un SMS cu textul “Zetta” la numarul 8838, acesta insemnand o donatie de 2 euro.

Compania Romgaz ne-a ajutat sa cream un fond de urgenta, pentru cazurile ce nu pot astepta strangerea banilor pentru consumabilele necesare in operatii, caci acesta este un cost ce nu poate fi evitat la fiecare interventie. Va multumim si, va rugam, continuati! Fiecare donatie de 2 euro conteaza! Pentru romanii din strainatate ce vor sa ni se alature si nu o pot face prin SMS, exista alte modalitati, le gasiti pe www.asociatiazetta.ro, apasand butonul “Doneaza”. Medicii voluntari isi continua misiunea de a face operatii pro-bono si indemnul lor este: “Ajuta-ne sa ajutam!” Un gand bun fiecarui pacient ce a trecut deja de cea mai grea etapa, dar si celor care asteapta cu speranta sa intre in sala de operatii!”, a spus Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.