Andreea Marin are o crema pentru ten cu numele său. 1% din vanzari ajuta autoritățile în lupta împotriva COVID-19

Andreea Marin a primit ieri, de Florii, în ziua în care își sărbătorea numele de floare, Violeta, un cadou cu totul inedit. Academie Scientifique de Beaute Paris, una din cele mai mari companii din industria de frumusețe din lume, în parteneriat cu Top Line, distribuitorul oficial în România, au creat o cremă de noapte personalizată pentru vedeta din România, cunoscându-i particularitățile tenului și nevoile de îngrijire ale acestuia.

Cyrille Therme, parte din a cincea generație a familiei ce manageriază Academie Scientifique de Beaute Paris (Academie este unul din brandurile de beauty preferate de ani buni de Andreea Marin), a anunțat-o, printr-un mesaj video surpriza, că a creat o cremă personalizată ce poartă semnătura vedetei.  Este numita Le Secret de Ma Nuit (n.r. Secretul nopții mele), o cremă de noapte regenerantă și hidratantă, cu uleiuri esențiale de trandafiri ce oferă tenului luminozitate.

Produsul a fost personalizat cu fotografia și semnătura vedetei și va fi disponibil în curând în România pe www.toplineshop.ro și în magazinele și saloanele partenere Top Line din țară. În plus, ambasadoarele campaniei #NuExistăNuSePoate din acest an vor folosi crema ca produs de îngrijire a tenului în procesul de transformare estetică din următoarele luni.

1% din vânzările online de pe www.toplineshop.ro din această perioadă ajung la campania Prețuiește Viața, inițiată de Andreea Marin, prin intermediul căreia autoritățile statului vor putea fi ajutate în lupta împotriva COVID-19. Top Line a donat produse de 30.000 de euro campaniei initiate de Andreea Marin.

“Am primit de mii de ori această întrebare în ultimii ani: Ce folosești pentru îngrijirea tenului? Da, am folosit diverse produse de bună calitate fără să încarc tenul, fără să exagerez. Însă mi-am dorit o cremă a mea, personalizată, și acum ea este Le Secret de Ma Nuit, o cremă fina, cu mireasmă de trandafiri. Va fi lansată de Top Line în campania #NuExistăNuSePoate. Vom lansa înscrierile pentru campania #NuExistăNuSePoate din acest an chiar maine. Vreau tare mult să vă recastigati încrederea în voi, stiu că este o perioadă grea, dar trebuie să trăim frumos și demn, să avem grijă de noi, să fim în echilibru. Campania vă ajută, de trei ani, să regăsiți echilibrul minte-trup-suflet cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră și al produselor de bună calitate, al specialiștilor ce va ghidează sa va îngrijiți în mod corect. Vă promit că viața vi se va schimba mult in bine și în a 4-a ediție a campaniei”, declară Andreea Marin.

Academie Scientifique de Beaute Paris este unul din brandurile ale căror produse de înfrumusețare au îmbunătățit vizibil calitatea tenului doamnelor și domnișoarelor care au fost, în anii trecuți, ambasadoare ale mișcării naționale #NuExistăNuSePoate. Acestea au urmat tratamente profesionale în saloanele partenere Top Line din țară, și am folosit acasă produse cosmetice profesionale care le-au ajutat ca, în doar două luni, să obțină un ten întinerit, sănătos și luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.