Andreea Marin, Anca Serea și alte vedete povestesc cum se pregătesc pentru revenirea la viața socială

Nouă vedete și influenceri din România se vor întâlni joi, 7 mai, online pentru a discuta despre cum se pregătesc pentru revenirea la viața socială, de după data de 15 mai.

Andreea Marin, Anca Serea, Amalia Enache, Carmen Negoiță, Adina Buzatu, Crina Abrudan, Daiana Anghel, Alina Tanasă și Gabriela Simion vor da startul unei conversații online memorabile, printr-o transmisie live pe pagina de Facebook Top Line România, și pe canalul de YouTube Top Line România, începând cu ora 11.30, când vor mărturisi cum au trecut prin perioada de distanțare socială, cum și-au întreținut frumusețea și sănătatea tenului și cum se pregătesc acum pentru „jungla urbană”, pentru noua viață socială de după 15 mai, supusă noilor reguli de interacțiune umană.

“Au fost două luni în care fiecare dintre noi a depus un efort enorm să se adapteze noilor condiții, să accepte ceea ce se întâlmplă și să gasească soluții pentru a merge mai departe. Ne vom întâlni joi, 7 mai, de la ora 11.30, cu persoane publice pe care le admirăm și care reprezintă modele de inspirație pentru noi toți. Împreună vom discuta, într-o conversație online transmisă pe pagina de Facebook Top Line România, și pe canalul de YouTube Top Line România, despre provocările acestor ultime două luni, dar, mai ales, cum ne pregătim acum pentru revenirea la viața socială de după 15 mai. Va fi un moment cu o puternică încărcătură emoțională. Ne vom revedea, încet-încet cu cei dragi, de care am stat departe în ultimele luni, respectând, bineînțeles în continuare măsurile de protecție și distanțare socială. Ne dorim, bineînțeles, să fim în cea mai bună formă, și din punct de vedere estetic, astfel că sfaturile specialiștilor din industria de beauty sunt mereu binevenite, mai ales că saloanele și clinicile se vor redeschide. În această perioadă este mult mai importantă siguranța și protectia personalului din saloanele de înfrumusețare și a clienților decat profitul. Invitatele noastre își întrețin tenul inclusiv cu produse cosmetice Babor, fiolele acestui brand aflându-se în ritualul lor de înfrumusețare. Cu această ocazie le vom prezenta și noua gamă de fiole Babor, care, aplicate zilnic, îmbunătățesc considerabil și rapid structura și aspectul pielii”, declară Diana Baicu, Director General Top Line. 

Noua colecție Babor, Urban Jungle, include 6 tipuri de fiole, fiecare cu efect estetic targetat:

HYDRA, GLOW, CHILL, ENERGY, REPAIR, LIFTING. Noile produse sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele și clinicile partenere Top Line din țară.

HYDRA: Dezvăluie strălucirea individuală și tinerească mulțumită acidului hialuronic și a polizaharidelor.

GLOW: Un tratament intensiv cu fiole care furnizeaza tenului un complex de vitamine din vitamina A, E, Provitamina B5 și biotină.

CHILL: Uleiul de cânepă, aloe vera, cactus și pantenol lasă pielea să se simtă revigorată și relaxată. Modul perfect de a promova întinerirea peste noapte sau de a ți revigora pielea dimineața.

ENERGY: Susține tenul cu extracte de alge plancton care vitalizează funcțiile pielii. Această fiolă întărește apărarea naturală a pielii, crește rezervele de umiditate și ii uniformizează nuanța.

LIFTING: Un complex activ de siliciu organic, extracte de mac galben, alge micro roșii și peptide ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Trăsăturile faciale par ridicate și cu aspect mai tineresc.

REPAIR: Acest tratament intensiv cu fiole cu efect regenerant cu ingredientul marin activ Epocyl, extract de scoarță Salix nigra și extracte de alge și trufe întărește apărarea naturală a pielii, creează rezerve de umiditate, susține procesul de regenerare peste noa pte și combatesemnele îmbătrânirii pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.