Andreea Mantea va prezenta “Casa iubirii”, un nou dating show la Kanal D

Dragostea revine la Kanal D, de această dată prin intermediul unui dating show impresionant, o experienţă cu totul nouă pentru telespectatori: “Casa iubirii”! Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni inspiraţionale şi omul plin de empatie care le va fi alături concurenţilor aflaţi în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocari.

“Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, <Casa iubirii>, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie”, a declarat Andreea Mantea.

Producţia, realizată integral de Kanal D, va fi una de anvergură şi va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show. Constructia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Nu pierdeţi, în curând, la Kanal D, întâlnirea cu poveştile extraordinare de viaţă ce se pot transforma în cea mai curată iubire!

Andreea Mantea te invita in “Casa iubirii”, locul unde emoţiile uriaşe, întâmplările cotidiene, dialogurile cu sens îşi vor face loc pentru ca telespectatorii sa aibă parte de o experienţă memorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.