Andreea Esca, prima vedetă internațională invitată pe noul vas de croazieră Celebrity Beyond

Andreea Esca a fost prima celebritate internațională care a experimentat cel mai nou vas de croazieră Celebrity Cruises. Vedeta de televiziune a fost invitată la evenimentul inaugural al Celebrity Beyond, considerat cel mai avangardist și mai luxos vas de croazieră din gama sa.

Lansarea Celebrity Beyond a avut loc din portul Southampton, Marea Britanie, și a constat într-o croazieră de două nopți pe Canalul Mânecii, timp în care invitații, sosiți din întreaga lume, au putut descoperi facilitățile și serviciile extraordinare, având primul contact cu acest nou concept revoluționar de croazieră. Andreea Esca a trăit această experiență alături de soțul ei, Alexandre Eram.

”Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, Celebrity Beyond, despre care auzisem initial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce crème să folosim. Știam că o să existe acest program pe croazierele Celebrity Beyond de pe Mediterana anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a facut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, declară Andreea Esca.

Primul vas de croazieră cu o femeie comandant

Noul vas de croazieră Celebrity Beyond o are la cârmă pe prima femeie comandant din Statele Unite ale Americii, Captain Kate McCue, o adevărată celebritate atât în industrie, cât și pe rețelele de socializare, având peste 3 milioane de followers pe TikTok și 340 de mii pe Instagram. La fel de celebră este și pisica acesteia, o felină din rasa Sphinx, fără blană, care are peste 50 de mii de urmăritori pe Instagram, și care călătorește mereu pe vasele de croazieră cât timp stăpâna sa se află la bord.

Andreea Esca a cunoscut-o personal, cu această ocazie, pe Captain Kate McCue, împărtășind impresii despre experiența trăită la bord.

”La nici 40 de ani, Kate este primul capitan femeie din America pe o navă de croazieră de această dimensiune. Pe lângă faptul că este foarte pregătită în ceea ce face, având în subordine 1400 de angajați, este și foarte haioasă și foarte cool. Sunt încântată că am întâlnit-o pe vasul Celebrity Beyond”, adaugă vedeta.

Cele mai spațioase și moderne cabine pentru turiști

Noul vas de croazieră oferă și mai mult spațiu și o atenție deosebită la design. Cabinele sunt chiar și mai spațioase decât cele ale vaselor precendente, pornind de la cabine special create pentru turiștii care călătoresc singuri, până la apartamente de sute de metri pătrați. Design-ul este creat de cei mai apreciați designeri de interior din lume și îmbină luxul cu tehnologia modernă. Majoritatea turiștilor susțin că somnul pe vasele de croazieră Celebrity este cel mai odihnitor, asta și datorită așternuturilor de pat din cel mai fin bumbac și saltelelor din cașmir. Toate comenzile de lumină din cameră pot fi realizate direct din aplicația de mobil Celebrity Cruises. Majoritatea cabinelor au o verandă infinită, însemnând că, în locul balconului clasic, ai un geam de sus până jos, care se deschide în jumătatea superioară prin telecomandă și prin care admiri marea și orașele de pe țărm unde ancorezi. Băile au cabine de duș spațioase cu sistem de reglare a jetului de apă și produse de spa luxuriante.

Concept de spa creat de faimoasa actriță Gwyneth Paltrow

Noul vas de croazieră Celebrity Beyond vine și cu o noutate exclusivă pentru serviciile de spa și include o colaborare extraordinară cu actrița Gwyneth Paltrow, aceasta fiind Well-Being advisor. Andreea Esca a descoperit astfel pe vas produsele de îngrijire speciale lansate de vedeta de la Hollywood, iar, din toamnă, va avea posibilitatea de a participa la un program de wellness de o saptămână marca Goop, care se va desfășura în prezența actriței.

Noul vas de croazieră are cea mai spațioasă și mai diversificată zonă de spa, incluzând o grădină persană ca zonă de relaxare, sauna de diferite tipuri,  terapii cu quartz, MLX i3 Dome ori masaj 4D.

”Am și testat cremele lui Gwyneth Paltrow cu ocazia asta.  Mi-am luat-o pe cea pe care o folosește și ea, și fiica ei și mama ei”, adaugă vedeta.

32 de restaurante și baruri. Experiență cu stele Michelin și proiecții 3D în farfurie

Vedeta a avut ocazia să descopere varietatea extraordinară în materie de experiențe culinare de la bord, pe vasul Celebrity Beyond fiind nu mai puțin de 32 de restaurante și baruri, incluzând 8 restaurante ce poartă semnătura unor Chefi celebri în întreaga lume. Meniurile sunt supervizate de renumitul chef Cornelius Gallagher și sunt inspirate din regiunile de pe tot globul unde ancorează vasul Celebrity Beyond.

Unul dintre restaurante, Le Petit Chef, oferă o experiență multimedia culinară fără precedent. Turiștii asistă la un show de proiecții pe propriile mese și farfurii, un personaj 3D miniatural explicând istoria culinară într-un mod extrem de creativ, totul derulându-se în și în jurul propriei farfurii.

Grădina din mijlocul mării

Pe puntea superioară există o grădină imensă cu cinematograf în aer liber, piscine, jacuzzi în formă de pahare de șampanie, precum și Magic Carpet, un bar mobil de dimensiunea unui teren de tenis, situat în exteriorul vasului, atașat de el, care plutește deasupra apei precum un covor fermecat din 1001 de nopți. În interior există multe zone de relaxare precum o impresionantă grădină a Edenului, un spațiu imens cu plante luxuriante și un perete imens de sticlă de 180 de grade prin care vezi marea. Este un mix între restaurant, zonă de spectacole interactivă, zonă de relaxare și o seră cu plante exotice.

Spectacole, cluburi și lounge-uri cu muzică live

”Sunt 32 de baruri, lounge-uri și restaurant la bord, ai piscine, saună, solarium, un spa extraordinar, o sală de spectacole imensă, un club; ai chiar și un Casino și o galerie comercială ce include branduri de fashion sustenabile și cele mai cunoscute branduri de bijuterii. Sala de sport este uriașă, iar dacă vrei să faci mișcare în aer liber pe puntea 16 există chiar și o bandă special pentru alergat sau power-walk. Celebrity Beyond este o navă mare, ce poate acomoda în jur de 3000 de pasageri și alți 1400 de angajați, însă nu ai niciodată senzația de aglomerare.  Seara poți ieși la club DJ, sau poți asculta band-uri live în mai multe baruri. Este ideal să mergi vara pe acest vas de croazieră, în Mediterană, pentru că poți sta și la plajă, la piscină în aer liber și poți explora la pas diferitele orașe unde vasul ancorează. Din noiembrie poți merge pe acest vas tocmai în Caraibe!”, adaugă Andreea Esca.

Celerity Beyond operează în această primăvară și vară în Marea Mediterană, cu opriri în Spania, Franța, Italia, Croația sau Grecia. Turiștii români pot trăi experiența vedetei apelând la reprezentanța oficială a Celebrity Cruises, www.celebritycruises.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.