Amadeus a cântat la World Economic Forum în Elveția în condiții de maximă securitate

Artistele din trupa Amadeus își completează portofoliul impresionant de concerte internaționale în locații exclusiviste cu un spectacol pe care l-au oferit unor mari demnitari prezenți la World Economic Forum. Este vorba de un concert pe care l-au susținut în Elveția în cadrul prestigiosului eveniment, pentru care condițiile de securitate s-au aflat la cel mai înalt nivel.

 Artistele din România au fost invitate să asigure recitalul principal al acestui eveniment ce are loc anual în Elveția, în fața a peste 2500 de invitați speciali, directori ai celor mai mari companii internaționale, lideri în industria de business internațională, politicieni, economiști și celebrități, eveniment în cadrul căruia se discută și se stabilesc direcțiile generale în vederea îmbunătățirii situației economice mondiale.

 Pentru acest concert cu totul special, cele patru artiste au pregătit un repertoriu atent ales, ce a inclus, în premieră și valsul Snow Storm, semnat de compozitorul rus Georgy Sviridov.

 Modul în care a decurs spectacolul a fost unul cu totul special. Scena a fost înconjurată de ecrane LED gigant pe care au fost proiectate imagini live cu pictura digitală pe care un artist plastic rus o realiza simultan.

 

În urmă cu trei ani, artistele din trupa Amadeus au susținut un alt concert pentru care au fost necesare condiții de securitate la cel mai înalt nivel. Atunci a fost vorba de evenimentul dedicat zilei de naștere a președintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, eveniment la care au luat parte și Vladimir Putin, președintele Federatiei Ruse, și Alexander Lukashenko, președintele Belarus.

Marea gală a fost organizată cu circuit inchis, un eveniment exclusivist ce a excelat prin grandoare și opulență, si care a celebrat nu doar Ziua Națională a țării, ci si ziua de naștere a liderului acesteia, ajuns la 75 de ani.

 

Artistele de la Amadeus au cântat două piese cerute în mod special de Nazarbayev, „Carmen” și „Hijo de la Luna”, actul lor artistic atrăgând ropote de aplauze la final, inclusiv din partea marilor lideri prezenți la eveniment.

Amadeus a lansat zilele trecute o nouă piesă, Perfect, varianta proprie a celebrului hit lansat la nivel internațional de Ed Sheeran pentru care au reinterpretat una dintre cele mai frumoase teme clasice, Canonul în Re major de Pachelbel, împletind-o cu piesa lui Ed Sheeran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.