Al treilea volum din trilogia Familia Cahill

Dragilor, incepem anul in forta si va anunt cu drag ca la editura Meteor Press urmeaza sa apara a treia parte și ultima din seria Cahill – M-ai trădat – de Lisa Jackson.

Al treilea volum din trilogia Familia Cahill

O REȚEA COMPLEXĂ DE LEGĂTURI SENTIMENTALE FORMEAZĂ NUCLEUL ULTIMULUI ROMAN DIN TRILOGIA CAHILL SCRISĂ DE LISA JACKSON. RĂSTURNĂRILE PERMANENTE DE SITUAȚIE ÎI VOR ȚINE PE CITITORI CU SUFLETUL LA GURĂ.

PUBLISHER’S WEEKLY

Trezindu-se într-un spital, bandajat și învinețit, James Cahill abia o recunoaște pe blonda superbă care îl vizitează în rezerva sa. Treptat își amintește că este Sophia, cea cu care își înșelase iubita, pe Megan. Dar Megan a dispărut, sora ei îl suspectează… iar poliția și reporterii pun întrebări. James insistă că nu are idee ce s-a întâmplat, totuși nu poate scăpa de un sentiment apăsător de teamă. Iar apoi în jurul său încep să moară femei…

Durerea îi explodă în creier. Orbită, femeia mușcă sălbatic în mănușa din piele, strângând fălcile cât putea de tare. Simți gust de sânge și încercă să muște din nou, mai tare, însă vederea începea să i se încețoșeze, bezna o cuprindea, lumea se învârtea cu totul și se îndepărta… Se înmuie din tot corpul și întunericul o acoperi…

DACĂ VĂ PLACE SĂ PUNEȚI PIESELE UNUI PUZZLE CAP LA CAP PENTRU A OBȚINE TABLOUL COMPLET, ATUNCI VEȚI FI ÎNCÂNTAȚI DE INTRIGILE ȘI MISTERELE DIN M-AI TRĂDAT.

KEEPER SHELF

www.meteorpress.ro / www.librarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.