Aflati totul despre flori si plante ornamentale la Zilele Horticulturii Bucurestene – Hortus FlowShow Romania 2022

In perioada 5-8 mai 2022 sunteti asteptati la cea de a XIX-a editie a Zilelor Horticulturii Bucurestene, eveniment organizat anual de Facultatea de Horticultura, in campusul Agronomie-Herastrau, al Universitatatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

Cel mai frumos eveniment al primaverii va conduce intr-o calatorie in lumea horticulturii prin conferinte, ateliere, expozitii si demonstratii in aer liber. Veti avea ocazia sa participati si la prezentarile hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultura.

Impreuna cu partenerii nostri ne propunem sa inspiram vizitatorii sa traiasca o viata mai prietenoasa cu mediul inconjurator, ecologica si sanatoasa, prin solutiile de reciclare si de compostare a deseurilor alimentare si vegetale si prin prezentarea celor mai bune solutii si produse horticole pentru casa si gradina.

Vizitatorii vor putea achizitiona direct de la producatori pomi si arbusti fructiferi, flori, plante ornamentale, seminte, rasaduri de legume si flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultura si produse agricole traditionale.

Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucurestene 2022.

Editia din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucurestene se desfasoara sub simbolul bujorului, pentru a sustine in continuare initiativa proclamarii oficiale a Bujorului ca Floare Nationala a Romaniei.

Incepand de joi, 5 mai, va asteptam alaturi de noi in aceasta calatorie extraordinara in lumea horticulturii in Bd. Marasti, nr.59, Bucuresti, Sector1, intre orele 10:00-18:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.