A fost inaugurată noua clinică Silhouette Unirii. În premieră, nutriționist și suport psihologic pentru a garanta silueta perfectă!

Silhouette Antiaging & Remodeling Clinic se află, de acum, într-o nouă locație în zona Unirii, București, pe bulevardul Regina Maria 14, etajul 1. Acolo veti gasi tehnologii medicale antiaging și de remodelare corporală neinvazive, de ultimă generație, și noile servicii ce completează rezultatele tratamentelor: consultație și plan personalizat oferite de nutriționist și suport psihologic pentru depășirea blocajelor care ar împiedica obținerea rezultatelor mult dorite.

Noua clinică este amenajată în stil futurist, are un design minimalist, luminos și modern, unde se află tehnologiile antiaging și de remodelare corporală preferate: LPG Alliance, CLATUU Alpha, Vivace, Ultraformer, Cronosderm, Guinot Hydradermie, biostimulare Ultratone, microneedling Dermafrac, Guinot TechniSpa, epilare laser Stardust Med, presoterapie, ori ritualuri de Spa Academie sau Babor.

Nutriționist și psiholog, în echipa Silhouette

În premieră, pentru ca rezultatele estetice să se instaleze sigur și în timp cât mai scurt, echipei Silhouette i s-au alăturat un medic nutriționist și un psiholog.

“Credem în beneficiile pe termen lung ale unui stil de viață echilibrat, astfel că am format o echipă minunată de medici nutriționiști și psihologi care vor completa rezultatele tratamentelor profesionale din centrele Silhouette. În acest mod veți ajunge în cea mai bună formă estetică și să vă simțiți în același timp minunat”, declară Diana Baicu, consultant de business Silhouette. 

Suport nutrițional

Medicul nutrițonist Laura Davidescu va concepe programul Metabolic Balance pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale, un plan alimentar personalizat bazat pe datele de laborator și pe istoricul medical ale pacientului, astfel încât să se ajungă la o stare de echilibru consumând acele alimente care oferă toți nutrienții de care este nevoie.

În acest mod, se va ajunge la un echilibru la nivel profund, hormonal și al microbiologiei florei intestinale, cu efecte pozitive în controlarea poftei de dulce și reducerii dependenței de zahăr, pentru a evita efectul de îngrășare ulterioară.

Program în 4 etape:

  • Consultare inițială
  • Analize laborator
  • Plan individualizat
  • Monitorizare

Suport psihologic motivațional

Ieșirea din zona de confort și atingerea obiectivelor propuse presupun, de fiecare dată, motivație și putere de a depășit orice obstacol. Drumul către silueta mult-dorită și renunțarea la obiceiurile nesănătoase este deseori anevoios și avem nevoie de încurajarea și suportul profesional al unui specialist pentru a seta atitudinea de învingător.

Psihologul Ionela Duculescu completează gama de servicii Silhouette având ca scop depășirea barierelor mentale și obținerea rezultatelor estetice dorite.

Se va analiza:

  • istoricul problemelor cu greutatea concomitent cu situația cadrului psihologic din acele momente,
  • gândurile disfuncționale care stau la baza alimentației în exces,
  • gradul de depresie și anxietate, obiceiuri precum mancatul compusiv și obsesiv
  • motivația pacientului de a-și schimba stilul de viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.