A aparut cel de-al doilea volum din trilogia Familia Cahill

Dragilor, stiti ca va anuntam ca editura Meteor Press scoate la lumina trilogia Familia Cahill. Ei bine suspansul continua si in cel de-al doilea volum „Aproape moarta”.

Haideti sa descoperim impreuna ce rasturnari de sitautie vom regasi in paginile celui de-al doilea volum semnat de Lisa Jackson.

JACKSON DOVEDEȘTE O MĂIESTRIE ÎN ARTA THRILLERULUI CARE-I VA ÎNCÂNTA PE PASIONAȚII GENULUI.

KIRKUS REVIEWS

Prima victimă este împinsă în gol. A doua primește o supradoză fatală. A treia încasează un glonț în inimă. Trei morți, dar încă nu s-a terminat. Aceștia sunt oameni care merită să moară, oameni care stau în cale. Iar când se va termina, nu va mai rămâne nimeni…

În umbrele trecutului labirintic al familiei Cahill există ascuns un secret șocant – un secret ce va fi satisfăcut doar de sânge. Iar Cissy trebuie să descopere adevărul letal înainte de a fi prea târziu…

ROMANUL EI CEL MAI RECENT ÎI POARTĂ PE CITITORI ÎNTR-O INTRIGĂ PLINĂ DE PERICOLE ȘI RĂSTURNĂRI ȘOCANTE DE SITUAȚIE.

RT BOOK REVIEWS

„Atunci când intrase în sala de bal uriașă, cu candelabre de cristal, mochetă cu model geometric și panoramă incredibilă a Golfului, nu se așteptase însă la Jack Holt, cu cravata lui deja slăbită la gât, cu mânecile cămășii suflecate, cu părul ciufulit din cauza obiceiului de a-și trece mâinile prin el de prea multe ori și cu parfumul acela de after-shave. Cu un pahar în mână, un zâmbet de încredere superioară pe buze, maxilare pătrate și o scânteie ireverențioasă în privirea lui uimitor de albastră, avusese tupeul de a-i face cu ochiul când trecuse pe lângă el – ca și cum ei doi ar fi împărtășit un secret.

Un fustangiu, se gândise Cissy, apoi îl dăduse uitării.

În cursul serii se mai întâlnise de două ori cu Jack și de fiecare dată existase ceva care i se păruse interesant la el, dar stătuseră de vorbă abia după ce-i fusese prezentată de tatăl lui, Jonathan Holt, care o cunoștea pe Eugenia.

Poate că dacă Cissy n-ar fi încercat să-și revină după o relație agitată cu Noah Chandler, un viitor avocat pe care-l cunoscuse la USC, Universitatea din California de Sud, n-ar fi fost fermecată de Jack, însă adevărul era că ea căutase ceva sau pe cineva diferit. Pe cineva mai intens și mai amuzant. Poate chiar pe cineva mai vârstnic.

Fusese rănită când aflase că Noah se întâlnea cu altă studentă la Drept, o fată frumoasă și inteligentă din Los Angeles, pe care Cissy o cunoscuse. Simțise că fata îl privea cu ceva mai mult decât o simplă prietenie și că pusese ochii pe Noah, deși tânărul, care jucase permanent rolul nevinovatului, negase asta, ba chiar ajunsese s-o acuze că era paranoică.

Iadul are întotdeauna dreptate, se gândi Cissy și pufni în gând.”

„…Într-o secundă, fu ridicată peste balustradă și împinsă în spațiul deschis în care atârna candelabrul din cristal. Strigând, bătând zadarnic din brațe, auzindu-și cățelul mârâind, căzu în gol.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.