5 meniuri gustoase pentru o alimentație echilibrată

Chef Mihai Irimia și nutriționistul Cristian Mărgărit și-au pus toată priceperea și iscusința la treabă și au creat Petisante, serviciul cu preparate echilibrate nutrițional și savuroase, care îți vor menține starea de bine zilnică. Petisante este disponibil în sistem de abonament, pentru comenzi cu mâncare pentru o zi, o săptămână sau chiar o lună.

Meniul propus de Petisante este format din 5 planuri alimentare, care asigură o nutriție optimă pentru toată durata zilei și oferă variante pentru toți pofticioșii. Aici găsesc preparate persoanele care mănâncă divers (omnivor), însă și cele vegane, ovo-lacto-vegetariariene sau cele care preferă peștele. Din respect față de natură, alimentele sunt ambalate și livrate în recipiente biodegradabile și compostabile.

„Ne-am propus să aducem în România un serviciu cu preparate gustoase, dar care te mențin sănătos, printr-un aport variat de macronutrienți. Când încerci pentru prima dată Petisante vei fi încântat de savoarea pe care poate să o aibă mâncarea sănătoasă. Și pentru că apreciem calitatea, am mizat pe parteneriate cu furnizori locali, de la care luăm produse naturale și sigure. Credem în conceptul «farm to table» și suntem extrem de atenți când alegem ingredientele pe care le folosim, tocmai pentru că ne dorim să oferim oamenilor o alimentație corectă”, a declarat Cristian Mărgărit, Cofondator Petisante.

Alimente savuroase, care îți vor asigura o nutriție echilibrată pentru întreaga zi

Special pentru Petisante, Chef Mihai Irimia și nutriționistul Cristian Mărgărit au creat cinci tipuri de meniuri și peste 150 de rețete diferite, în care au pus toată priceperea lor. Aceștia au gândit planurile alimentare în așa fel încât să fie potrivite pentru oricine își dorește o mâncare sigură. De aceea, meniurile sunt disponibile în trei intervale calorice, respectiv 1300 – 1500 kcal, 1800 – 2000 kcal și 2300 – 2500 kcal.

Meniurile sunt SuperLogc, SuperFish, SuperVegan și SuperActiv și includ câte trei mese principale și două gustări pentru o zi, în timp ce meniul SuperEasy Office include o masă principală și o gustare.

SuperLogic este o opțiune alimentară complexă, dedicată celor care vor să mănânce gustos și sănătos. Meniul include o varietate mare de alimente, de la carne, lactate, legume sau fructe. De asemenea, conține și condimente care aduc plus de gust și ajută digestia. Este acoperită astfel toată gama de macro și micro nutrienți pentru o stare de sănătate optimă.

Meniul SuperFish sau ovo-lacto-vegetarian cu adaos de pește și fructe de mare este potrivit pentru cei care au renunțat la carne, dar vor să beneficieze de valoarea nutritivă a preparatelor pe bază de pește. Acest meniu are un aport important de Omega 3, seleniu, zinc, vitamina D și vitamina B12 și completează excelent alimentele de origine vegetală. Conform principiilor alimentației moderne, meniul include peștele de 3 sau 4 ori pe săptămână.

Varianta de meniu SuperVegan oferă o diversitate mare de proteine vegetale, pentru un profil de optim de aminoacizi. Grăsimile sănătoase sunt prezente prin super-alimentele dense nutritiv, alături de fibre, antioxidanți și fitonutrienți, obișnuiți într-o astfel de dietă. Mai mult, temperaturile de gătit sunt menținute cât mai jos, pentru păstrarea vitaminelor și enzimelor. Meniul este potrivit și pentru perioadele de post.

SuperActiv este creat pentru persoanele cu un stil de viață activ și un consum mare de energie, inclusiv cele care doresc să crească în greutate sau să se mențină în formă. Meniul acoperă nevoia unei alimentații complete, în primul rând prin carbohidrați complecși, dar și prin proteine, cu accent pe cele de origine animală, care ajută la refacerea masei musculare.

Meniul SuperEasy, opțiunea pentru masa de prânz la birou, când alegi să nu mănânci singur, ci împreună cu un coleg. Acum nu mai trebuie să te gândești la ce vei mânca zilele viitoare pentru că abonamentul SuperEasy îți asigură mâncarea pentru fiecare zi. Comanda este de minim două porții și aduce beneficii precum o capacitate mai mare de concentrare. Preparate sunt variate, alese dintre opțiunile Logic, Vegan sau Fish, cu două intervale calorice: 500 – 600 kcal sau 700 – 800 kcal. Pentru a primi pachetul a doua zi, comanda poate fi făcută până la ora 12, ziua în curs.

Preparate din ingrediente locale, direct de la producător la tine în farfurie

Specialiștii Petisante adaptează rețetele în funcție de sezon, astfel încât să includă cât mai multe ingrediente sănătoase și bune. În egală măsură, pentru reducerea stresului, sunt folosite și ingrediente sau condimente funcționale cu efect antioxidant, antiinflamator, probiotic, antiestrogenic. Accentul este pus pe cele cu efect energizant ziua și liniștitor seara. Meniul este livrat în fiecare dimineață, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 6 – 10 dimineața, duminica fiind ziua când poți include în dietă ce îți dorești.

2 răspunsuri la 5 meniuri gustoase pentru o alimentație echilibrată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.