4 metode moderne de a da kilogramele jos fără efort

Studiile recente arată că doar unul din zece români face sport frecvent, iar un procent și mai mic din populație este format din persoane care includ în rutina zilnică exercițiile fizice și o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Cum majoritatea din noi își dorește să aibă o siluetă armonioasă, fără adaos de kilograme și strat adipos, pe lângă sport şi dietă, una dintre soluții este să urmăm tratamente specifice în saloane și clinici, ce au la bază tehnologii dovedite a topi grăsimea și a remodela corpul.

Diana Sebe, specialist în estetică neinvazivă la clinica Noblezza, ne oferă patru soluții moderne care ne ajută să dăm kilogramele jos, chiar dacă nu suntem firi sportive.

”Sosirea anotimpului cald este, pentru mulți dintre noi, un motiv în plus să ajungem la o formă fizică perfectă. Cum kilogramele în plus se depun mult mai ușor și mai repede decât le putem da jos, majoritatea dintre noi caută soluții cât mai eficiente pentru a ajunge în formă fără să țină diete drastice și să meargă zilnic la sala de sport. Astfel se face că tratamentele profesionale din clinică devin soluția cea mai eficientă pentru multe persoane. Din fericire, tehnologia a avansat atât de mult încât putem să observăm cum se topește țesutul adipos și căpătăm o piele întinsă și fermă, doar stând întinși, relaxați, lăsând aparatele să acționeze. Pentru cei care au nevoie să dea jos kilogramele în plus și să își remodeleze silueta, există 4 tipuri de tehnologii moderne care pot face acest lucru”, spune specialistul Noblezza.

Ultrasunete îmbinate cu radiofrecvență

”Straturile adipoase depuse pe abdomen, coapse sau picioare sunt greu de eliminat rapid doar prin sport și dietă, astfel că este necesar să se acționeze din exterior. Ultrasunetele de mare intensitate (ULTRAWAVE) și radiofrecvența (ALMAWAVE) reușesc să topească celulele de grăsime și să refacă colagenul pentru ca pielea să devină fermă. PRIME X este cel mai nou tratament de acest tip, care îmbină Ultrawave și Almawave, slăbind și remodelând silueta.
Este soluția ideală pentru pacienți care vor să scape de stratul de grăsime nedorit, să remodeleze o anumită zonă corporală, să aibă o piele mai fermă, să scape de celulită și de efectul de coajă de portocală, să aibă un posterior mai bine conturat și mai ferm.
Conform studiilor, efectul vizibil se vede, în medie, în 4 săptămâni”, explică Diana Sebe, specialist în estetică neinvazivă la clinica Noblezza.

Criolipoliza

Tehnologia de criolipoliză acționează asupra celulelor de grăsime de care ne dorim să scăpăm, înghețându-le și astfel, cristalizându-se, acestea se vor sparge și vor fi preluate de enzimele corpului denumite macrofagi, și eliminate din organism. Procedura este considerată o alternativă neinvazivă la liposucție, fără a necesita anestezie, operație și timp de recuperare.

”Tratamentul de criolipoliză Sculpting Define durează 70 de minute, timp în care pacienții se pot relaxa și pot citi, pot sta pe tableta. La această temperatură scăzută, celula de grăsime se cristalizează și se sparge, fiind preluată ulterior de macrofagi – enzime ale corpului care reciclează celulele moarte, transformându-le în aminoacizi și apoproteine. În tot acest proces, doar celulele din startul adipos sunt eliminate întrucât sunt bogate în acizi grași. Cu ajutorul manipolilor Sculpting Define, se pot trata 4 zone în aceeași ședință și se pot pierde chiar și 7 cm după o singură ședință. În plus, tratamentul de la Noblezza este foarte sigur, deoarece pielea este protejată în permanență cu membranele brevetate și gelul Cool Gel Pad, care acționează ca un șervețel dublu cu gel, care îți menține pielea în condiții perfecte”, declară Diana Sebe.

Radiofrecvența tripolară

Pe lângă slăbire și remodelare corporală, una dintre dorințele estetice ale femeilor este să aibă o piele mai fermă.

”Laxitatea facială sau corporală este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Odată cu înaintarea în vârstă, ori din pricina unor factor diverși, precum moștenirea genetică ori un stil de viață dezechilibrat, pielea de la nivelul feței sau al corpului devine mai flască, ceea ce ne oferă un aspect estetic obosit și îmbătrânit. Musculatura are, la rândul său, de suferit, pierzând din tonifiere. Radiofrecvența tripolară are acțiune benefică în acest sens. Tratamentul Legend Pro, de exemplu, de la Noblezza, îmbină încălzirea macro volumetrică a țesuturilor cu radiofrecvența tripolară și micro încălzirea focusată prin intermediul electrozilor ultra-subțiri. Se acționează astfel în straturi multiple ale dermului, tonifiind pielea și reducând vizibil ridurile. Totul, fără durere și fără să apelâm la bisturiu sau alte proceduri invazive. Tehnologia combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa tripolară  (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Rezultate sunt imediate, vizibile după primul tratament și efectele de lungă durată”, explică specialistul Noblezza.

Infraroșii, vacuum, role mecanice și radiofrecvență

”O altă modalitate de a remodela silueta și, în mod special, a trata celulita, este tehnologia care îmbină radiofrecvența, vacuumul, infraroșiile și acțiunea rolelor mecanice.
Dacă îți dorești o conturare armonioasă a siluetei și eliminarea aspectului de coajă de portocală, atunci mixul de radiofrecvență, vacuum, infraroșii și acțiunea rolelor mecanice este soluția. Spre exemplu, VelaShapeIII este tratamentul cel mai eficient pentru eliminarea aspectului de „piele lăsată” și cel de coajă de portocală, are la bază un mix de 4 tehnologii care fac ca rezultatele obține de pacienți să fie fără precedent.

Radiofrecvența Bipolară acționează eficient prin încălzirea dermului pentru migrarea fibroblastelor și totodată stimulează fibrele de colagen și elastină pentru remodelarea țesutului.
Infraroșiile stimulează metabolismul, activitatea celulară și resorbția edemelor, stimulând astfel fluxul de oxigen și schimbul celular.
Vacuumul pulsat îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, stimulează eliminarea reziduurilor și ajută la desprinderea țesuturilor cutanate și subcutanate;
Masajul cu role mecanice aduce senzația plăcută de relaxare, ca un masaj cu pietre fierbinți, îmbunătățind în același timp aspectul pielii.
VelaShapeIII reduce laxitatea pielii, celulita și tonifică intensiv pielea îmbunătățind aspectul ei”, explică specialistul Noblezza.

Tehnologiile recomandate de specialist pot fi urmate la clinica Noblezza din București (www.noblezza.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.