Ela Crăciun, răsfățată de ziua îndrăgostiților în Maldive

Ziua îndrăgostiților a găsit-o pe vedeta TV, Ela Crăciun, în Maldive, împreună cu soțul și doi dintre copii. Vedeta TV a postat pe contul său de Instagram imagini cu surpriza pe care i-a făcut-o soțul său chiar de 14 februarie.

Într-un decor de vis, cei doi au luat masa pe malul oceanului, acompaniați de o trupă locală de muzică. Decorul a fost creat special pentru această zi, cu o boltă de inimi sub care cuplul a pozat romantic. Meniul a fost unul făcut special pentru sărbătoarea romantică și a constat în fructe de mare, scoici și specialități locale.


„Am fost copleșită de atenția cu care Alex a plănuit toate aceste momente pentru noi. Detaliile au fost extraordinar de bine plănuite, iar copiii s-au distrat și ei alături de noi. Sunt la fel de îndrăgostită ca atunci când ne-am cunoscut și recunoscătoare pentru familia minunată pe care o am” spune Ela.
Surprizele serii au continuat pe ringul de dans, unde soțul Elei a dansat cu fiica lor de 9 ani, Alesia spre emoția mamei, care a rămas la joacă cu micuțul Nicholas. Pentru că nu avea cum să fie o zi romantică fără un cadou pe măsură, Ela a primit de la soțul ei o cutie de bijuterii realizată manual. Cei mici au fost răsfățați cu dulciuri în formă de inimă si s-au bucurat sa mearga cu părinții într-o vacanță exotica.

De mai bine de o săptămână, Ela postează pe conturile sale de Facebook și Instagram imagini cu plajele cu nisip alb din Maldive, unde familia pare a avea un concediu de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.